PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Folkehelseuka

Frivilligsentralen samarbeider med Trondheim kommune, Chappa fritidsklubb, Charlottenlund Ungdomsskole, Ranheim Barneskole og andre frivilligsentraler i Trondheim denne uka og kan by på flere aktiviteter. Bli med du også!

Mandag 7. september -

Eventyrhagen er åpen for besøk. I ettermiddag kommer det ungdommer fra fritidsklubben og skal hente ferske råvarer for å lage grønnsakssuppe på onsdag.

Tirsdag 8. september -

Eventyrhagen er åpen for besøk.

Vår trofaste gågruppe treffes utenfor Folkets hus kl. 11.00 og vandrer i vår fine bydel. Kaffeslabras etter gåturen inne på Folkets hus.

Edel Årgang byr opp til dans kl. 13.00. Arrangementet "Danseglade Ranheim, tirsdagsdansen" blir et fast innslag, første tirsdagen hver måned frem mot jul.

Onsdag 9. september -

Eventyrhagen er åpen for besøk.

Danseglade Ranheim Seniordans har oppstart i dag for høsten, hver onsdag kl. 13.00. Vi danses!

Frivilligsentralen er invitert opp til fritidsklubben på grønnsakssuppe. Noen av råvarene er fra vår egen Eventyrhage. Er du interessert i å smake på suppa, ta kontakt, så dekkes bordet for én til!

Torsdag 10. september -

Eventyrhagen er åpen for besøk.

Ranheim Skole kommer på sitt ukentlige besøk i Eventyrhagen og denne gangen blir det en vandring i hagen etter objekter som ikke hører hjemme der. Kan du finne alle?

Frivilligsentralen står på stand på Nordre for å informere om Folkehelseuka og frivilligsentralene i Trondheim. Ta turen bortom og hils gjerne på oss.

Fredag 11. september -

Eventyrhagen er åpen for besøk.

I natt arrangeres "Kulturnatt" overalt i Trondheim kommune, se i programmet om det er noen aktiviteter/arrangement som faller i smak.

Programmet for Folkehelseuka 2015 på Trondheim kommunes hjemmesider - 

https://www.trondheim.kommune.no/folkehelseuka/program2015/


Noen bilder etter endt Folkehelseuke
IMG_8561.JPG
IMG_8470.jpg
IMG_0494.JPG