PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mikroeventyr – ut av tidsklemma og inn i eventyret

Må man virkelig reise langt avgårde for å finne eventyret? Eller kan man også finne følelsen av eventyr rett utenfor sin egen dørterskel, i de små rommene hverdagen gir oss?

Bli med forfatterne Marius Nergård Pettersen og Mikkel Soya Bølstad i jakten på mikroeventyrene: De padler ned vassdrag på luftmadrass, bor i toppen av trær, lever på det de finner i skogen, følger en kommunegrense hele veien rundt, drar på kanoekspedisjon under storbyen og mye mer. Spenn hjelmen og gjør deg klar til beretninger om tvilsomme ideer, snodige situasjoner, dyp mening og mye moro!

Marius Nergård Pettersen: Eldgammel skautraver i en ung manns kropp. Han trives under stjernene, helst på en holme omgitt av vakende ørret. Om det og lignende tematikk har han utgitt ni bøker og skrevet for en haug med magasiner. For tiltaket har han blant annet fått Helge Ingstadprisen.

Mikkel Soya Bølstad: Rastløs, leken treklemmer født med en padleåre i hånda og sykkel under baken. Jobber som fotojournalist, forfatter og foredragsholder og brenner for å formidle gleden ved natur og friluftsliv. Har krysset Norge fire ganger med familien og padlet under Grønland.

Kulturtribunen, 3. etg.
Gratis inngang, hent gratisbillett i Hoopla - https://tfb.hoopla.no/sales/mikroeventyr